5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mat bir örgüda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütseslik sağlamayı serarmış olacaktır.

Bu çerezi çevrim dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği medlulına hasılat.

Bir mekanda kötüya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Mobilya ve mekân dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, beraberinde birçok rengi bile kullanmaya dünya oluşturur. Akak odasından balkona derece geniş tasarruf alanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat meydanı sunan Bellona üstelikıyla daha eksiksiz seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvir, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıbayanr.

Ceviz, meşe, çam kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Ehliyetli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her katman arasında kifayetli kuruma süresi goldfix buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek karınin yeterince kurumalıdır.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler sinein mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak arazi tuzakıyor.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları tesis etmek bâtınin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. antrasit duvar boyas Yeşilin tonları katıksız ve uzvi bir esir oluşturacağından, antrasitle birlikte kolay kullanılabilir.

Lacerem birbirine mana ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt iki rengi bir arada dökmek kucakin yararlı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size ziyade iddialı gelirse içinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre beyaz eşyalar size koca kolaylık sağlamlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabil bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve emniyet hissini pekâlâştirir. Bu sebeple de kullanıcılar dâhilin tasarlanan antrasit duvar boyas mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler yeğleme edilir.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ferlü bir etki yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page