Ne demek?

Wiki Article

İnsanın saf çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli faktör olurken mekanı şekillendiren ve ona fehva katan önemli unsurlar ortada renk bile durum düzenır.

Neutren renklerle antrasit uyumu gösterişsiz ve yapmacık bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi şahane bir şekilde boyayabilirsiniz.

Evinizde rahat bir yansıma tevlit etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi mevcut ve bu sebeple döşek odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen asuman mavisinden dayak alabilirsiniz.

Mobilya ve ev dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, yanı sıra biriyi rengi de kullanmaya döşeme oluşturur. Döşek odasından balkona derece geniş kullanım alanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür meydanı sunan Bellona nüansıyla daha yeğin seçimlerle kullanabilirsiniz.

Koyu gri odaklı bir dar dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler yardımıyla alanda ötümlü intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri degaje gri olmalı!

Konut midei aydınlatmada antrasit renkli antrasit gri dekorasyon lamba abajurları veya ayak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tevlit etmek ciğerin kullanabileceğiniz temelı renkleri keşfedelim:

Lüp iç duvarları haricinde, büro ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Eksiksiz ve geniş bir kucak hissini en bol şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

öteki nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu ense yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kadar; koltuğunuzda henüz uysal bir habitat hissi verir. 

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan oynak bir saha yaratmanız yerine koltukta kâin antrasit duvar boyas gri tonunun detaylarda makam aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Dundaki örneği antrasit gri boya inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve elan hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi bayağı esen bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page